Ik heb een aantal sessies met Iris gehad naar aanleiding van mijn auto-ongeluk waaraan ik een Whiplash heb overgehouden. Het was voor mij erg moeilijk om de klachten N.A.V. de Whiplash te accepteren. Iris is voor mij van zeer grote waarde geweest! Ze weet op een laagdrempelige en gelijkwaardige manier, van mens tot mens, inzicht te geven in je patronen. Ze speelt soepel in op je emotie van het moment. Ik vindt haar hier heel creatief en doeltreffend in. Ze is beeldend ook heel sterk. Iris heeft de kwaliteit om op een whiteboard dingen te tekenen zodat het kwartje valt 😉 Voor mij heel passend omdat ik een practicus ben. Ik ga zeker nog eens terug naar Iris voor een soort 'onderhoud sessie' of 'opfrisbeurt'. Kernwaardes van Iris zijn: Doeltreffend, laagdrempelig, soepel, veerkrachtig, integer, creatief, humor, pit.

Iris heeft een heel creatieve en persoonlijke aanpak. Aan de hand van metaforen weet ze al snel een indruk van je te creëren. In mijn geval heeft Iris een gedicht geschreven wat precies mijn worstelingen op dat moment omschreef. Aan de hand van dat gedicht zijn we in gesprek gegaan over deze worsteling en wist ik mijn eigen gevoelens beter te verwoorden. De volgende sessie deden we de visualisatie-meditatie. Wederom zeer waardevol om te ervaren! Het gaf mij de kans om zowel van een afstand naar mezelf te kijken als diep van binnen te voelen waar ik mee zat en waar ik aan wilde gaan werken. Het gedicht en de visualisatie gaven mij houvast in de (vervolg)gesprekken met Iris. Iris is een zeer professionele psycholoog met veel mensenkennis, ze kan je snel op je gemak laten voelen en straalt rust en vertrouwen uit. Hierdoor kon ik me vrijer voelen om mijn verhaal met haar te delen. Ik ben bij Iris terecht gekomen omdat ik last had van lage rugklachten en me erg ongelukkig voelde (veel stress en onzekerheid). Voor mensen die het doel in hun leven een beetje kwijt zijn, sturing nodig hebben en zich gelukkiger willen voelen zou ik de behandelingen van Iris zeker aanraden.

Ik heb een proces bij Iris gehad. Ik kwam bij haar binnen met wat struggles met vooral mezelf. Ik voelde me eenzaam, misschien wat onbegrepen. Ik had enorm veel gedachtes die mij best wel veel afgeleid hebben en waar ik misschien ook wel bang voor was. Bang voor wat er komen zou. Iris heeft mij heel erg geholpen met het accepteren van deze gedachtes en ze heeft me echt geleerd om eerlijk tegen mezelf en daarbij ook tegen andere te zijn, over hoe ik me voel dan. In het proces is ze een persoon geweest die naast me stond en mn hand heeft gepakt. Wat ik persoonlijk heel speciaal en fijn vond is dat ze dit onder andere heeft gedaan door middel van een gedicht, geen diagnose, daar zat ik zelf namelijk niet op te wachten. Dit gedicht heeft ze persoonlijk voor mij geschreven en is geïnspireerd op mijn 'probleem'. Ik kan hier nu weggaan met een trots en zeker een heel ontwikkeld gevoel. Ik kan weggaan als mezelf 🙂

Iris is als Psycholoog in staat gebleken om mij perfect te helpen met het verwerken van mijn Burn Out. Door goed te luisteren en mij regelmatig een spiegel voor te houden is het haar gelukt om mijn "opgebouwde muurtjes" af te breken en mij te laten accepteren dat niet alles perfect hoeft te zijn. Dat alles heeft een hele positieve bijdrage geleverd aan mijn herstel, maar ook in de relatie naar mijn gezin!

Toen ik me aanmeldde voor een kennismakingsgesprek bij Iris twijfelde ik over zo'n beetje alles in mijn leven. Ik wist niet meer wie ik was, wat ik wilde en wat ik voelde. Iris gaf mij vertrouwen en liet mij door middel van een gedicht inzien dat het om mij mocht gaan. Haar woorden waren meteen raak en ook helend. Iris maakt op een zachte, warme en professionele manier ruimte voor jou en alles wat er in je leeft. Het mag er allemaal zijn, dat schept een band. Ik ben enorm dankbaar voor wat Iris voor mij heeft kunnen betekenen en wat ik van haar heb mogen leren. Het voelt als een cadeautje wat ik voor de rest van mijn leven mee mag nemen.

Iris heeft mij enorm goed geholpen te leren omgaan met hoofdpijn van een hersenschudding na een auto ongeval. Ze weet de ACT-aanpak goed uit te leggen en door oefeningen als mindfulness en visualisatie heb ik mijn wijze van leven kunnen veranderen. Onbevangen ook als de pijn er is. Het doorvragen en doorzien doet Iris op een vertrouwen wekkende manier. Ik kan Iris van harte aanraden.

De relaxte manier waarop Iris de gesprekken aangaat is in korte tijd heel helpen geweest om mijn klachten te verminderen. Ik vond het zelf fijn om de gesprekken op een creatieve manier te verwerken en Iris wist hier steeds goed op aan te sluiten en mij ook uit te dagen in het beter leren kennen van mijzelf

In mijn zoektocht naar onvoorwaardelijkheid naar mijzelf heb ik bij Iris precies de juiste tools meegekregen. In een tamelijk korte periode heb ik op een totaal andere manier naar mezelf leren kijken en durf ik meer te voelen en te praten. Een fijne energie die mij minder strengheid richting mezelf heeft gegeven en meer liefde. Waarvoor zeer veel dank!

Ik kwam bij Iris omdat ik overspannen thuiszat en de neiging had dit geheel en al aan mijzelf te wijten. Iris vroeg wat mijn doel was voor het behandeltraject met haar. Dit liet zich vooral samenvatten door te benoemen dat ik wat liever voor mijzelf wilde zijn. Dit bleek nog geen makkelijke opgave, aangezien ik heel goed in staat was om mijn hoofd en mijn lichaam/gevoel totaal van elkaar te scheiden (dit uiteraard in figuurlijke zin). Iris heeft mij hier erg bij geholpen. Haar rustige manier van doen, haar oefeningen en inlevingsvermogen hebben mij hier erg bij geholpen. Haar vraag ‘zou je ook zo streng zijn naar een klein kind’ kwam wel even binnen. Na het traject merkte ik dat ik veel meer mijn oude ik ben. Nou ja, niet helemaal de oude, maar dan eentje die een stuk aardiger voor zichzelf is. Bedankt Iris

Ik kan Iris en haar Regenboog Traject oprecht heel warm aanbevelen! Iris heeft mij in korte tijd geholpen een meer gebalanceerd mens te zijn: Niet alleen maar rationaliteit, maar ook met ruimte voor gevoel. Iris' hartelijke en open houding zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt en goed met haar kunt praten. Iris luistert écht en is tegelijkertijd messcherp. Op deze manier kon zij feilloos (en snel) de vinger op de zere plek leggen, maar op zo'n manier dat daar eigenlijk alleen maar positieve energie uit kan komen. Op naar verbetering! Iris is in haar aanpak creatief en flexibel. Met een op maat gemaakt gedicht en visualisatie komt de boodschap echt binnen, en afhankelijk van je energie of stemming schakelt ze ogenschijnlijk moeiteloos tussen verschillende invalshoeken, vergelijkingen en (zo nodig) onderwerpen. Ik ben oprecht blij dat Regenboog Psycholoog Iris op mijn pad is gekomen en kan haar, zoals gezegd, heel warm aanbevelen!

Mijn ervaring bij Iris heb ik ervaren als heel erg positief. Ik heb veel over mezelf geleerd en heb aan de hand van verschillende gesprekken gewoontes kunnen omzetten door andere doelen te stellen. Als ik iets wil doen of bereiken denk ik nu meer aan de positieve kant ipv dat ik de hele tijd denk; maar ik kan dit niet want…

Ik voelde me al super snel op mijn gemak. Al heel snel hadden we gevonden waar we mee aan de slag wilden. Ik heb een mooi/gevoelig gedicht gekregen waarin de kern hiervan naar voren komt. Ik voel mij erg gehoord en heb het idee dat ik alles kan zeggen. Ik vind het erg prettig dat we naast serieuze gesprekken ook af en toe ergens om kunnen lachen. Ik krijg veel maniertjes en handvaten mee die ik thuis en in het dagelijks leven kan toepassen. Zo kan ik ook meteen met een aantal dingen oefenen. Dat vind ik erg fijn! Erg tevreden over Iris!

Toen ik bij Iris kwam, zat ik met mezelf in de knel, zonder dat ik heel precies kon uitleggen wat er niet goed was of niet goed voelde. Ik heb een kennismakingsgesprek gepland om te kijken of er een klik zou zijn. En die was er! Terugkijkend op het hele proces kan ik zeggen dat een van haar belangrijkste kwaliteiten is dat ze zorgt voor een super veilige omgeving. Hierdoor kan je echt alles op tafel gooien, zonder dat je bang hoeft te zijn voor een oordeel. Haar oprechte interesse in jou als persoon nodigt zelfs uit om dieper te graven dan je misschien initieel van plan was. Wat ik zelf als erg plezierig heb ervaren is dat Iris over een groot assortiment aan technieken en kennis beschikt en dat ze dat in dienst van jou stelt, om samen op zoek te gaan naar wat het beste werkt. Ze is totaal dienstbaar aan het proces, wat het proces dan ook ten goede komt. Een van de technieken die ik nu nog steeds gebruik om mijn rust te vinden zijn de meditaties die we samen hebben gedaan. Door die met enige regelmaat nog te gebruiken, blijf ik stil staan bij mezelf en geef ik mezelf de aandacht en de liefde die ik verdien!

Via deze weg wil ik graag kenbaar maken dat je mij enorm geholpen hebt in mijn zoektocht om mezelf te hervinden. Na een lastige periode in mijn voorgaande relatie heb je mij meer inzicht gegeven in mezelf waardoor ik weer handvatten heb gekregen om verder te kunnen en steviger in mijn schoenen te staan. Dit deed jij niet op een standaard wijze zoals vele van je collega’s, maar door echt goed door te vragen en koppelingen te maken die ik zelf eerder niet zag.

Toen ik begon zat ik echt niet goed in mijn vel, ik was onzeker en dacht ontzettend veel na. Nu gaat het veel beter het denken kan ik beter controleren en ook de onzekerheid is afgenomen. Door mijn bezoekjes aan Iris heb ik geleerd hoe ik het denken even kon ‘stoppen’ of in ieder geval even kon parkeren zodat het geen invloed meer heeft op mijn dag. Ik kon goed met Iris praten en had ook echt het idee dat ze mij begreep, hierdoor was het vertrouwd om erover te praten en ook stappen te ondernemen.

Mede dankzij Iris ben ik me ervan bewust dat zoeken naar iets, ja naar wat eigenlijk, een speld in een hooiberg is. Wat als het moment zoals het nu is gewoon goed is, dit moment er mag zijn, zonder oordeel, zonder verwachting. Iris heeft me geraakt, m’n innerlijke kind in mij wakker gemaakt, ik voelde me door haar gewaardeerd, dat ik er mag zijn! Dankbaar ben ik dat ik Iris heb mogen ontmoeten!

Ik heb door Iris geleerd om voor mezelf op te durven te komen. In het verleden zuiverde ik me vaak weg en nu durf ik een eigen mening te geven ook al is die mening niet kloppend maar ik durf het wel. Ik wil daarom Iris bedanken voor de sessies.

Ik kan Iris zeker aanbevelen. De eerste afspraak voelde al meteen goed , was ook vrij snel op me gemak bij haar. Iris luistert goed en is super relaxed. Ze heeft voor mij een persoonlijk gedicht geschreven wat me erg raakte, en deze nog regelmatig lees. Verder heeft ze me geholpen om te durven zeggen wat ik voel en wil. Mocht ik in de toekomst weer ergens tegen aan lopen dan weet ik waar ik moet zijn. Bij Regenboog Psycholoog Iris.