Ik heb een aantal sessies met Iris gehad naar aanleiding van mijn auto-ongeluk waaraan ik een Whiplash heb overgehouden. Het was voor mij erg moeilijk om de klachten N.A.V. de Whiplash te accepteren. Iris is voor mij van zeer grote waarde geweest! Ze weet op een laagdrempelige en gelijkwaardige manier, van mens tot mens, inzicht te geven in je patronen. Ze speelt soepel in op je emotie van het moment. Ik vindt haar hier heel creatief en doeltreffend in. Ze is beeldend ook heel sterk. Iris heeft de kwaliteit om op een whiteboard dingen te tekenen zodat het kwartje valt 😉 Voor mij heel passend omdat ik een practicus ben. Ik ga zeker nog eens terug naar Iris voor een soort 'onderhoud sessie' of 'opfrisbeurt'. Kernwaardes van Iris zijn: Doeltreffend, laagdrempelig, soepel, veerkrachtig, integer, creatief, humor, pit.

Ondernemer 53 jaar

Iris heeft een heel creatieve en persoonlijke aanpak. Aan de hand van metaforen weet ze al snel een indruk van je te creëren. In mijn geval heeft Iris een gedicht geschreven wat precies mijn worstelingen op dat moment omschreef. Aan de hand van dat gedicht zijn we in gesprek gegaan over deze worsteling en wist ik mijn eigen gevoelens beter te verwoorden. De volgende sessie deden we de visualisatie-meditatie. Wederom zeer waardevol om te ervaren! Het gaf mij de kans om zowel van een afstand naar mezelf te kijken als diep van binnen te voelen waar ik mee zat en waar ik aan wilde gaan werken. Het gedicht en de visualisatie gaven mij houvast in de (vervolg)gesprekken met Iris. Iris is een zeer professionele psycholoog met veel mensenkennis, ze kan je snel op je gemak laten voelen en straalt rust en vertrouwen uit. Hierdoor kon ik me vrijer voelen om mijn verhaal met haar te delen. Ik ben bij Iris terecht gekomen omdat ik last had van lage rugklachten en me erg ongelukkig voelde (veel stress en onzekerheid). Voor mensen die het doel in hun leven een beetje kwijt zijn, sturing nodig hebben en zich gelukkiger willen voelen zou ik de behandelingen van Iris zeker aanraden.

HR Trainee, 27 jaar

Ik heb een proces bij Iris gehad. Ik kwam bij haar binnen met wat struggles met vooral mezelf. Ik voelde me eenzaam, misschien wat onbegrepen. Ik had enorm veel gedachtes die mij best wel veel afgeleid hebben en waar ik misschien ook wel bang voor was. Bang voor wat er komen zou. Iris heeft mij heel erg geholpen met het accepteren van deze gedachtes en ze heeft me echt geleerd om eerlijk tegen mezelf en daarbij ook tegen andere te zijn, over hoe ik me voel dan. In het proces is ze een persoon geweest die naast me stond en mn hand heeft gepakt. Wat ik persoonlijk heel speciaal en fijn vond is dat ze dit onder andere heeft gedaan door middel van een gedicht, geen diagnose, daar zat ik zelf namelijk niet op te wachten. Dit gedicht heeft ze persoonlijk voor mij geschreven en is geïnspireerd op mijn 'probleem'. Ik kan hier nu weggaan met een trots en zeker een heel ontwikkeld gevoel. Ik kan weggaan als mezelf 🙂

Student, 16 jaar

Iris is als Psycholoog in staat gebleken om mij perfect te helpen met het verwerken van mijn Burn Out. Door goed te luisteren en mij regelmatig een spiegel voor te houden is het haar gelukt om mijn "opgebouwde muurtjes" af te breken en mij te laten accepteren dat niet alles perfect hoeft te zijn. Dat alles heeft een hele positieve bijdrage geleverd aan mijn herstel, maar ook in de relatie naar mijn gezin!

Marc Roozen, 51 jaar

Toen ik me aanmeldde voor een kennismakingsgesprek bij Iris twijfelde ik over zo'n beetje alles in mijn leven. Ik wist niet meer wie ik was, wat ik wilde en wat ik voelde. Iris gaf mij vertrouwen en liet mij door middel van een gedicht inzien dat het om mij mocht gaan. Haar woorden waren meteen raak en ook helend. Iris maakt op een zachte, warme en professionele manier ruimte voor jou en alles wat er in je leeft. Het mag er allemaal zijn, dat schept een band. Ik ben enorm dankbaar voor wat Iris voor mij heeft kunnen betekenen en wat ik van haar heb mogen leren. Het voelt als een cadeautje wat ik voor de rest van mijn leven mee mag nemen.

Logopediste, 25 jaar

Iris heeft mij enorm goed geholpen te leren omgaan met hoofdpijn van een hersenschudding na een auto ongeval. Ze weet de ACT-aanpak goed uit te leggen en door oefeningen als mindfulness en visualisatie heb ik mijn wijze van leven kunnen veranderen. Onbevangen ook als de pijn er is. Het doorvragen en doorzien doet Iris op een vertrouwen wekkende manier. Ik kan Iris van harte aanraden.

Siegfried Willems, 62 jaar

De relaxte manier waarop Iris de gesprekken aangaat is in korte tijd heel helpen geweest om mijn klachten te verminderen. Ik vond het zelf fijn om de gesprekken op een creatieve manier te verwerken en Iris wist hier steeds goed op aan te sluiten en mij ook uit te dagen in het beter leren kennen van mijzelf

Emmie Horsmeijer, 26 jaar

In mijn zoektocht naar onvoorwaardelijkheid naar mijzelf heb ik bij Iris precies de juiste tools meegekregen. In een tamelijk korte periode heb ik op een totaal andere manier naar mezelf leren kijken en durf ik meer te voelen en te praten. Een fijne energie die mij minder strengheid richting mezelf heeft gegeven en meer liefde. Waarvoor zeer veel dank!

Jouke Seisveld, 33 jaar

Ik kwam bij Iris omdat ik overspannen thuiszat en de neiging had dit geheel en al aan mijzelf te wijten. Iris vroeg wat mijn doel was voor het behandeltraject met haar. Dit liet zich vooral samenvatten door te benoemen dat ik wat liever voor mijzelf wilde zijn. Dit bleek nog geen makkelijke opgave, aangezien ik heel goed in staat was om mijn hoofd en mijn lichaam/gevoel totaal van elkaar te scheiden (dit uiteraard in figuurlijke zin). Iris heeft mij hier erg bij geholpen. Haar rustige manier van doen, haar oefeningen en inlevingsvermogen hebben mij hier erg bij geholpen. Haar vraag ‘zou je ook zo streng zijn naar een klein kind’ kwam wel even binnen. Na het traject merkte ik dat ik veel meer mijn oude ik ben. Nou ja, niet helemaal de oude, maar dan eentje die een stuk aardiger voor zichzelf is. Bedankt Iris

Manager, 38 jaar