Ik heb een aantal sessies met Iris gehad naar aanleiding van mijn auto-ongeluk waaraan ik een Whiplash heb overgehouden. Het was voor mij erg moeilijk om de klachten N.A.V. de Whiplash te accepteren. Iris is voor mij van zeer grote waarde geweest! Ze weet op een laagdrempelige en gelijkwaardige manier, van mens tot mens, inzicht te geven in je patronen. Ze speelt soepel in op je emotie van het moment. Ik vindt haar hier heel creatief en doeltreffend in. Ze is beeldend ook heel sterk. Iris heeft de kwaliteit om op een whiteboard dingen te tekenen zodat het kwartje valt 😉 Voor mij heel passend omdat ik een practicus ben. Ik ga zeker nog eens terug naar Iris voor een soort 'onderhoud sessie' of 'opfrisbeurt'. Kernwaardes van Iris zijn: Doeltreffend, laagdrempelig, soepel, veerkrachtig, integer, creatief, humor, pit.

Iris heeft een heel creatieve en persoonlijke aanpak. Aan de hand van metaforen weet ze al snel een indruk van je te creëren. In mijn geval heeft Iris een gedicht geschreven wat precies mijn worstelingen op dat moment omschreef. Aan de hand van dat gedicht zijn we in gesprek gegaan over deze worsteling en wist ik mijn eigen gevoelens beter te verwoorden. De volgende sessie deden we de visualisatie-meditatie. Wederom zeer waardevol om te ervaren! Het gaf mij de kans om zowel van een afstand naar mezelf te kijken als diep van binnen te voelen waar ik mee zat en waar ik aan wilde gaan werken. Het gedicht en de visualisatie gaven mij houvast in de (vervolg)gesprekken met Iris. Iris is een zeer professionele psycholoog met veel mensenkennis, ze kan je snel op je gemak laten voelen en straalt rust en vertrouwen uit. Hierdoor kon ik me vrijer voelen om mijn verhaal met haar te delen. Ik ben bij Iris terecht gekomen omdat ik last had van lage rugklachten en me erg ongelukkig voelde (veel stress en onzekerheid). Voor mensen die het doel in hun leven een beetje kwijt zijn, sturing nodig hebben en zich gelukkiger willen voelen zou ik de behandelingen van Iris zeker aanraden.

Ik heb een proces bij Iris gehad. Ik kwam bij haar binnen met wat struggles met vooral mezelf. Ik voelde me eenzaam, misschien wat onbegrepen. Ik had enorm veel gedachtes die mij best wel veel afgeleid hebben en waar ik misschien ook wel bang voor was. Bang voor wat er komen zou. Iris heeft mij heel erg geholpen met het accepteren van deze gedachtes en ze heeft me echt geleerd om eerlijk tegen mezelf en daarbij ook tegen andere te zijn, over hoe ik me voel dan. In het proces is ze een persoon geweest die naast me stond en mn hand heeft gepakt. Wat ik persoonlijk heel speciaal en fijn vond is dat ze dit onder andere heeft gedaan door middel van een gedicht, geen diagnose, daar zat ik zelf namelijk niet op te wachten. Dit gedicht heeft ze persoonlijk voor mij geschreven en is geïnspireerd op mijn 'probleem'. Ik kan hier nu weggaan met een trots en zeker een heel ontwikkeld gevoel. Ik kan weggaan als mezelf 🙂

Toen ik me aanmeldde voor een kennismakingsgesprek bij Iris twijfelde ik over zo'n beetje alles in mijn leven. Ik wist niet meer wie ik was, wat ik wilde en wat ik voelde. Iris gaf mij vertrouwen en liet mij door middel van een gedicht inzien dat het om mij mocht gaan. Haar woorden waren meteen raak en ook helend. Iris maakt op een zachte, warme en professionele manier ruimte voor jou en alles wat er in je leeft. Het mag er allemaal zijn, dat schept een band. Ik ben enorm dankbaar voor wat Iris voor mij heeft kunnen betekenen en wat ik van haar heb mogen leren. Het voelt als een cadeautje wat ik voor de rest van mijn leven mee mag nemen.

Iris is als Psycholoog in staat gebleken om mij perfect te helpen met het verwerken van mijn Burn Out. Door goed te luisteren en mij regelmatig een spiegel voor te houden is het haar gelukt om mijn "opgebouwde muurtjes" af te breken en mij te laten accepteren dat niet alles perfect hoeft te zijn. Dat alles heeft een hele positieve bijdrage geleverd aan mijn herstel, maar ook in de relatie naar mijn gezin!

Iris heeft mij enorm goed geholpen te leren omgaan met hoofdpijn van een hersenschudding na een auto ongeval. Ze weet de ACT-aanpak goed uit te leggen en door oefeningen als mindfulness en visualisatie heb ik mijn wijze van leven kunnen veranderen. Onbevangen ook als de pijn er is. Het doorvragen en doorzien doet Iris op een vertrouwen wekkende manier. Ik kan Iris van harte aanraden.

De relaxte manier waarop Iris de gesprekken aangaat is in korte tijd heel helpen geweest om mijn klachten te verminderen. Ik vond het zelf fijn om de gesprekken op een creatieve manier te verwerken en Iris wist hier steeds goed op aan te sluiten en mij ook uit te dagen in het beter leren kennen van mijzelf

In mijn zoektocht naar onvoorwaardelijkheid naar mijzelf heb ik bij Iris precies de juiste tools meegekregen. In een tamelijk korte periode heb ik op een totaal andere manier naar mezelf leren kijken en durf ik meer te voelen en te praten. Een fijne energie die mij minder strengheid richting mezelf heeft gegeven en meer liefde. Waarvoor zeer veel dank!

Ik kwam bij Iris omdat ik overspannen thuiszat en de neiging had dit geheel en al aan mijzelf te wijten. Iris vroeg wat mijn doel was voor het behandeltraject met haar. Dit liet zich vooral samenvatten door te benoemen dat ik wat liever voor mijzelf wilde zijn. Dit bleek nog geen makkelijke opgave, aangezien ik heel goed in staat was om mijn hoofd en mijn lichaam/gevoel totaal van elkaar te scheiden (dit uiteraard in figuurlijke zin). Iris heeft mij hier erg bij geholpen. Haar rustige manier van doen, haar oefeningen en inlevingsvermogen hebben mij hier erg bij geholpen. Haar vraag ‘zou je ook zo streng zijn naar een klein kind’ kwam wel even binnen. Na het traject merkte ik dat ik veel meer mijn oude ik ben. Nou ja, niet helemaal de oude, maar dan eentje die een stuk aardiger voor zichzelf is. Bedankt Iris

Ik kan Iris en haar Regenboog Traject oprecht heel warm aanbevelen! Iris heeft mij in korte tijd geholpen een meer gebalanceerd mens te zijn: Niet alleen maar rationaliteit, maar ook met ruimte voor gevoel. Iris' hartelijke en open houding zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt en goed met haar kunt praten. Iris luistert écht en is tegelijkertijd messcherp. Op deze manier kon zij feilloos (en snel) de vinger op de zere plek leggen, maar op zo'n manier dat daar eigenlijk alleen maar positieve energie uit kan komen. Op naar verbetering! Iris is in haar aanpak creatief en flexibel. Met een op maat gemaakt gedicht en visualisatie komt de boodschap echt binnen, en afhankelijk van je energie of stemming schakelt ze ogenschijnlijk moeiteloos tussen verschillende invalshoeken, vergelijkingen en (zo nodig) onderwerpen. Ik ben oprecht blij dat Regenboog Psycholoog Iris op mijn pad is gekomen en kan haar, zoals gezegd, heel warm aanbevelen!

Toen ik bij Iris kwam, zat ik met mezelf in de knel, zonder dat ik heel precies kon uitleggen wat er niet goed was of niet goed voelde. Ik heb een kennismakingsgesprek gepland om te kijken of er een klik zou zijn. En die was er! Terugkijkend op het hele proces kan ik zeggen dat een van haar belangrijkste kwaliteiten is dat ze zorgt voor een super veilige omgeving. Hierdoor kan je echt alles op tafel gooien, zonder dat je bang hoeft te zijn voor een oordeel. Haar oprechte interesse in jou als persoon nodigt zelfs uit om dieper te graven dan je misschien initieel van plan was. Wat ik zelf als erg plezierig heb ervaren is dat Iris over een groot assortiment aan technieken en kennis beschikt en dat ze dat in dienst van jou stelt, om samen op zoek te gaan naar wat het beste werkt. Ze is totaal dienstbaar aan het proces, wat het proces dan ook ten goede komt. Een van de technieken die ik nu nog steeds gebruik om mijn rust te vinden zijn de meditaties die we samen hebben gedaan. Door die met enige regelmaat nog te gebruiken, blijf ik stil staan bij mezelf en geef ik mezelf de aandacht en de liefde die ik verdien!

Mijn ervaring bij Iris heb ik ervaren als heel erg positief. Ik heb veel over mezelf geleerd en heb aan de hand van verschillende gesprekken gewoontes kunnen omzetten door andere doelen te stellen. Als ik iets wil doen of bereiken denk ik nu meer aan de positieve kant ipv dat ik de hele tijd denk; maar ik kan dit niet want…

Ik voelde me al super snel op mijn gemak. Al heel snel hadden we gevonden waar we mee aan de slag wilden. Ik heb een mooi/gevoelig gedicht gekregen waarin de kern hiervan naar voren komt. Ik voel mij erg gehoord en heb het idee dat ik alles kan zeggen. Ik vind het erg prettig dat we naast serieuze gesprekken ook af en toe ergens om kunnen lachen. Ik krijg veel maniertjes en handvaten mee die ik thuis en in het dagelijks leven kan toepassen. Zo kan ik ook meteen met een aantal dingen oefenen. Dat vind ik erg fijn! Erg tevreden over Iris!

Op mijn zoektocht naar mezelf liep ik vast. Ik liet mijn gevoelens niet toe. Ik had heel zorgvuldig een muur gebouwd om mijn hart. Ik had hulp nodig, een duwtje in de rug. Op mijn zoektocht naar hulp kwam ik de regenboogmethode tegen en zo kwam ik bij Iris. Iris luistert, stelt de juiste vragen, schrijft een gedicht voor je. Haar gedicht heeft mij geraakt, het maakte me duidelijk wat ik zoek en wil. Maar om daar te komen moest ik eerst mezelf toestaan om te voelen en deze gevoelens te uiten. Door de goede geleide meditaties en de fijne en laagdrempelige gesprekken heb ik geleerd om gevoelens toe te laten en ze te uiten, waardoor ik mijn grenzen beter kan aangeven. De muur is afgebrokkeld. Ik ben nu opener, luister meer naar mijn gevoelens. Ik kan meer genieten. Ik ga op avontuur. Dank je wel Iris.

Ik heb het regenboogtraject bij Iris als zeer waardevol en helpend ervaren. Ze heeft absoluut bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling en gezorgd voor een zachtere kijk naar mezelf. Ze kijkt naar jou als persoon, heeft een mooie visie met haar methode en geeft je nieuwe inzichten. Persoonlijk, ruimte voor eigen inbreng en doortastend. Aanrader!

Via deze weg wil ik graag kenbaar maken dat je mij enorm geholpen hebt in mijn zoektocht om mezelf te hervinden. Na een lastige periode in mijn voorgaande relatie heb je mij meer inzicht gegeven in mezelf waardoor ik weer handvatten heb gekregen om verder te kunnen en steviger in mijn schoenen te staan. Dit deed jij niet op een standaard wijze zoals vele van je collega’s, maar door echt goed door te vragen en koppelingen te maken die ik zelf eerder niet zag.

Toen ik begon zat ik echt niet goed in mijn vel, ik was onzeker en dacht ontzettend veel na. Nu gaat het veel beter het denken kan ik beter controleren en ook de onzekerheid is afgenomen. Door mijn bezoekjes aan Iris heb ik geleerd hoe ik het denken even kon ‘stoppen’ of in ieder geval even kon parkeren zodat het geen invloed meer heeft op mijn dag. Ik kon goed met Iris praten en had ook echt het idee dat ze mij begreep, hierdoor was het vertrouwd om erover te praten en ook stappen te ondernemen.

Mede dankzij Iris ben ik me ervan bewust dat zoeken naar iets, ja naar wat eigenlijk, een speld in een hooiberg is. Wat als het moment zoals het nu is gewoon goed is, dit moment er mag zijn, zonder oordeel, zonder verwachting. Iris heeft me geraakt, m’n innerlijke kind in mij wakker gemaakt, ik voelde me door haar gewaardeerd, dat ik er mag zijn! Dankbaar ben ik dat ik Iris heb mogen ontmoeten!

Ik heb door Iris geleerd om voor mezelf op te durven te komen. In het verleden zuiverde ik me vaak weg en nu durf ik een eigen mening te geven ook al is die mening niet kloppend maar ik durf het wel. Ik wil daarom Iris bedanken voor de sessies.

Ik kan Iris zeker aanbevelen. De eerste afspraak voelde al meteen goed , was ook vrij snel op me gemak bij haar. Iris luistert goed en is super relaxed. Ze heeft voor mij een persoonlijk gedicht geschreven wat me erg raakte, en deze nog regelmatig lees. Verder heeft ze me geholpen om te durven zeggen wat ik voel en wil. Mocht ik in de toekomst weer ergens tegen aan lopen dan weet ik waar ik moet zijn. Bij Regenboog Psycholoog Iris.

Na mijn echtscheiding in 2019 heb ik veel meegemaakt en zo is Iris in maart 2023 op mijn pad gekomen. Nadat ik telefonisch mijn verhaal deed, kon ik zelfs al aan het einde van de middag bij Iris terecht. Ze nam telefonisch en op haar praktijk ruim de tijd om naar mijn situatie te luisteren. Vervolgens zijn we een traject van zo’n 11 gesprekken aangegaan. Na werkelijk ieder gesprek voelde ik mezelf een betere versie worden. Natuurlijk bepaal je zelf een groot deel van het succes. Hoe serieuzer je het oppakt en hoe ontvankelijker je bent, hoe meer je kunt bereiken. Daarentegen geeft Iris op zo’n duidelijke manier feedback en geeft ze stof tot nadenken. Door Iris kwam ik erachter dat ik al langer met vaste patronen zat. Ze heeft me daar perfect bij geholpen. Door op een creatieve manier de sessies in te steken (o.a. een persoonlijk gedicht) weet ze het verschil te maken en komt ze bij je binnen! Nogmaals dank Iris voor het fijne sparren en nieuwe inzichten. Zoals afgesproken kom ik binnenkort nog eens bij je terug. Wat mij betreft houden we eens in de zoveel tijd om te blijven sparren. Heel veel succes nog!

Woorden Woorden stromen Dat is het begin van het gedicht wat ik mocht ontvangen van Iris nadat de eerste sessie is geweest. Waarin ik struikelend en hakkelend al mijn gedachten en angsten en gevoelens probeer bloot te leggen, krijg ik een gedicht. Zo zeg! Die komt binnen. Na 1 sessie heeft deze regenboogpsycholoog mij al doorgrond. Een begin van 8 sessies lang. Ik probeer alles in praktijk te brengen wat ik tijdens die sessies leer. Soms lukt het wel soms niet. Aan het einde van het traject heb ik weer een paar vaardigheden geleerd. Wat heb ik nodig! is de kern van wat ik geleerd heb. Naar mijzelf kijken en er mogen zijn. Gebeurtenissen en angsten accepteren en loslaten en dat alles via de online weg omdat de afstand tussen ons erg groot is. Friesland - Brabant reis je niet elke keer op en neer. Dankbaar ben ik voor de tijd en het luisterende oor dat Iris mij geboden heeft. Zoek je iemand die creatief en meelevend is. Meedenkend zonder te oordelen, dan ben je bij Iris aan het juiste adres!

Vanuit Coachfinder kreeg ik Iris als beste match en daar ben ik uiteindelijk erg blij om! Iris luistert goed en geeft de juiste feedback. Soms dingen die ik stiekem wel al wist maar waarvan het erg hielp om iemand het te horen zeggen, maar ook zeker dingen die ik zelf niet eens door had. Ook vind ik het erg positief dat ze je stil doet staan bij de voortgang die je maakt. Ik zei bijvoorbeeld ook een keer dat het ook vooral de situatie was, maar Iris was daar om te zeggen dat de situatie vast hielp, maar dat ik óók zelf meehielp om van die situatie het beste te maken. Ik ben naar Iris gegaan omdat ik er zelf ook gewoon steeds meer tegenaanliep dat ik bepaalde dingen niet durfde of niet durfde te zeggen, en Iris heeft me daar echt mee geholpen. Ik kan niks anders dan een aanrader geven 🙂

Ik kan Iris zeker aan iedereen aanbevelen! Gedurende het traject, bestaande uit 12 sessies, kwam ik samen met Iris snel tot de kern van het probleem en heb ik grote stappen kunnen zetten in het toelaten van gevoelens/emoties en vooral om deze ook de ruimte te geven en uit te spreken. Hierdoor ben ik minder streng voor mezelf en daarmee is de liefde voor mezelf gegroeid. Ik vond Iris haar aanpak erg prettig, doeltreffend en er was veel ruimte voor eigen inbreng wat betreft de structuur van de sessies. Dit maakte de sfeer vanaf de eerste sessie al erg relaxed en makkelijk om openhartig te zijn. Ik ben Iris zeer dankbaar voor alle sessies en het gevoel van waardering wat ik hierbij heb gekregen. Ik wens haar veel succes in de toekomst!

Eigenlijk een must voor iedereen om heen te gaan een keer in je leven. Mijn eerste ervaring met therapie en TOP bevallen! Een afspraak gemaakt bij iris en ontzettend goed geholpen. Ze stelt de juiste vragen om je goed te laten reflecteren en nadenken over je eigen beweegredenen en gedrag. Hiermee heb ik echt verschil kunnen maken in mijn eigen leven en dynamiek met mensen en bovenal: achter mij zelf leren staan. Hiermee kan je de wereld aan. Iris straalt rust en zachtheid uit, en met haar heldere blauwe ogen kijkt ze dwars door je heen naar wat van binnen eruit wil of gezien wil worden. Kortom, aanrader, doe het voor jezelf!!