Mezelf Zijn Sessie (gratis)

Een 45-minuten durende sessie waarin jij gelijk tips en inzichten meekrijgt om een leven te creëren wat weer van jou voelt en waarin jij volledig jezelf bent.

Plan hieronder gelijk jouw gratis sessie.

Ik gun jou helderheid

Helderheid in je twijfels en ruimte en aandacht voor het gemis wat er nu in jou leeft. Het gemis naar jezelf in jouw leven.

Hoe fijn zou het zijn? Als je wat meer helder krijgt wat er nu in jou speelt en wat jij nu nodig hebt om wat dichterbij jezelf te komen?

Je bent klaar met dat terugkerende knagende gevoel: is dit nou mijn leven? En je verlangt naar helemaal jezelf zijn. Je verlangt ernaar dat wat er in jou zit dat dit ook helemaal naar buiten komt, in jouw leven. Dat je volmondig kunt zeggen: Dit ben ik en dit is mijn leven!

Tijdens de Mezelf Zijn Sessie van 45 minuten kijken we samen naar jouw worsteling, verlangens en naar wat jij nu nodig hebt. Er is ruimte voor je vragen en twijfels. In deze sessie ervaar jij wat ik voor jou kan betekenen. Dit kan via beeldbellen of in mijn praktijk in Den Bosch.

Tijdens de Mezelf Zijn Sessie krijg jij:

Voel je nu: Dat lijkt me heerlijk! Maar...

Komt er ook gelijk een rem: Pff dat heb ik toch niet nodig? Stel ik me nu niet aan? Of mijn verhaal zal wel niet passen in wat ze doet? Of als ik er ECHT naar ga kijken dan ga ik me dadelijk helemaal rot voelen en kom ik er niet meer uit?

Ik begrijp je want, ik had hetzelfde. Toen ik op dit punt was waar jij nu staat, had ik ook allerlei redenen om het niet belangrijk te maken en om gewoon door te gaan.

Wat had ik er, nu achteraf gezien, juist graag eerder bij stilgestaan, want dan kan het ook eerder veranderen in de richting die je fijn vindt.

Ik gun het jou dat je je niet laat remmen en weer doorgaat maar dat je nu de tijd en ruimte voor jezelf maakt. Die ervoor zorgt dat jij helder krijgt wat je voelt en wat je nodig hebt, wat jou in staat stelt om jouw leven weer van jou te maken.

Laat de spanning je niet weerhouden om een gesprek in te plannen. Je zit aan niets vast, het is een open gesprek waarin we eerlijk kijken naar wat jij nu nodig hebt.

Kies hieronder jouw dag en jouw tijdstip waarop je wilt beeldbellen óf langs wilt komen:

Deze Mezelf Zijn Sessie is voor jou als jij:

Dit zeggen anderen over mij:

Haar woorden waren meteen raak en ook helend. Iris maakt op een zachte, warme en professionele manier ruimte voor jou en alles wat er in je leeft. Het mag er allemaal zijn, dat schept een band.

Logopediste, 25 jaar

Iris is voor mij van zeer grote waarde geweest! Ze weet op een laagdrempelige en gelijkwaardige manier, van mens tot mens, inzicht te geven in je patronen. Ze speelt soepel in op je emotie van het moment. Ik vind haar hier heel creatief en doeltreffend in. Ze is beeldend ook heel sterk.

Ondernemer, 53 jaar

Iris is een zeer professionele psycholoog met veel mensenkennis, ze kan je snel op je gemak laten voelen en straalt rust en vertrouwen uit. Hierdoor kon ik me vrijer voelen om mijn verhaal met haar te delen.

HR trainee, 27 jaar

Hoe gaat het in zijn werk?