Mezelf Zijn Sessie (gratis)

Een 45-minuten durende sessie waarin  jij helder krijgt wat jij nu nodig hebt om een leven te creëren wat weer  van jou voelt en of het Regenboog Traject jou daarbij kan helpen.

Plan hieronder gelijk jouw gratis sessie.

Ik gun jou helderheid

Hoe fijn zou het zijn? Als je wat meer helder krijgt wat er nu in jou speelt en wat jij nu nodig hebt om wat dichterbij jezelf te komen?

Je bent klaar met dat terugkerende knagende gevoel: is dit nou mijn leven? En je verlangt naar helemaal jezelf zijn. Je verlangt ernaar dat wat er in jou zit dat dit ook helemaal naar buiten komt, in jouw leven. Dat je volmondig kunt zeggen: Dit ben ik en dit is mijn leven!

Tijdens de Mezelf Zijn Sessie krijg jij:

Kies hieronder jouw dag en jouw tijdstip waarop je wilt beeldbellen óf langs wilt komen:

Deze Mezelf Zijn Sessie is voor jou als jij:

Dit zeggen anderen over mij:

Haar woorden waren meteen raak en ook helend. Iris maakt op een zachte, warme en professionele manier ruimte voor jou en alles wat er in je leeft. Het mag er allemaal zijn, dat schept een band.

Iris is voor mij van zeer grote waarde geweest! Ze weet op een laagdrempelige en gelijkwaardige manier, van mens tot mens, inzicht te geven in je patronen. Ze speelt soepel in op je emotie van het moment. Ik vind haar hier heel creatief en doeltreffend in. Ze is beeldend ook heel sterk.

Iris is een zeer professionele psycholoog met veel mensenkennis, ze kan je snel op je gemak laten voelen en straalt rust en vertrouwen uit. Hierdoor kon ik me vrijer voelen om mijn verhaal met haar te delen.

Hoe gaat het in zijn werk?