Muur geschilderd in alle kleuren van de regenboog staat symbool voor psycholoog Den Bosch

Fijn en dapper dat je een kijkje komt nemen bij Regenboog Psycholoog Iris in Den Bosch.

Hoe gaat het écht met jou? Durf je toe te laten hoe je je voelt? Merk je dat je misschien tegen je gevoelens vecht? Je groot houdt, maar doorgaat of enkel voor anderen zorgt en jezelf wegcijfert. Lijkt het of jouw leven automatisch ronddraait zonder jou? Voel je je ongelukkig of uitgeput?

Merk je dat er tijd en ruimte nodig is voor jezelf?

Ik maak graag samen met jou die tijd en ruimte en help je om toe te laten wat je voelt, wat je nodig hebt en wat je verlangt. Ik help je om vanuit en met jezelf te leven. Van tegen jezelf vechten naar jezelf aanvaarden. Jezelf toestaan volledig jou te zijn, in al je kleuren.

Ik ben Iris van Sambeek MSc Psycholoog en werk vooral met ervaringsgerichte methodes zoals MOLACT en Mindfulness. Daarbij combineer ik psychologische begeleiding met een creatieve insteek.

Zo kan ik naast de gebruikelijke gesprekken jouw worsteling en kleuren weerspiegelen in een gedicht.

Iris is de Griekse godin van de regenboog. Alle kleuren van de regenboog worden zichtbaar omdat het witte licht waarvan we op het eerste gezicht niet kunnen zien dat het uit zoveel kleuren bestaat, wordt weerspiegelt in de regen. Precies dat doet Regenboog Psycholoog Iris ook bij jou, het zichtbaar maken van al jouw kleuren, die je misschien zelf uit het oog bent verloren.

Deze manier van werken komt echt binnen en raakt. Zo kun je voelen: Hier gaat het om! En dat heb je nodig om iets van binnenuit te veranderen.

Wil jij volledig jezelf zijn?