We gaan samen jouw kleuren zichtbaar maken en zorgen dat jij jouw kleuren weer voelt en durft te laten zien. We gaan ervoor zorgen dat je vanuit jezelf leeft en jezelf toestaat volledig jou te zijn.

Hiervoor doorlopen we drie fasen.

Fase 1)

Het begint met het zichtbaar maken van je huidige worsteling. Op dit moment verstop je je eigen kleuren of je laat ze maar deels zien. Je beschermt je eigen kleuren om niet afgewezen te worden. Zo werk je hard, stel je anderen tevreden, druk je emoties weg, trek je jezelf in twijfel, leg je de lat hoog voor jezelf of zorg je voor de ander en vergeet je jezelf. Het gaat er in deze fase om dat je inzicht krijgt in hoe je jouw eigen kleuren verstopt. Hoe je tegen jezelf vecht.

Fase 2)

Vervolgens gaat het om toelaten van wat je voelt, wenst en verlangt. Ofwel jezelf toelaten om volledig jezelf te zijn met al je kleuren. Het beschermlaagje wat te laten zakken en jouw kleuren te voelen en te laten zien.  Je hoeft ze niet meer af te schermen.  

Fase 3)

Tot slot mag je vanuit jouw kleuren stappen gaan maken. Je mag jouw kleuren laten spreken. Wat zijn de concrete stappen en misschien wel keuzes die je maakt in je leven als je vanuit jezelf handelt?

Hoe gaan we dit doen?

Ik heb voor elke fase een bouwsteen ontwikkeld. De spiegelsessies zijn voor de eerste fase: het herkennen dat je jouw eigen kleuren verstopt en afwijst. De persoonlijke visualisatie/meditatie is voor de tweede fase: het leren toelaten van wat je voelt en wat je verlangt. De bijkomende gesprekken zijn voor de derde fase: het in de wereld zetten van jouw kleuren, de concrete stappen maken.

Je kunt de bouwstenen los kiezen of voor een compleet pakket kiezen. Je start wel altijd met de spiegelsessies want die vormen de intake.

Spiegelsessies

De spiegelsessies zijn twee gesprekken van 1 uur. In het eerste gesprek van 1 uur vraag ik naar jouw worsteling en observeer ik jou. Vervolgens maak ik een gedicht. In dit gedicht weerspiegel ik jouw worsteling. Ik laat je zien hoe je jouw kleuren afschermt en daarmee jezelf afwijst.

Dit gedicht vormt de basis van het tweede gesprek van 1 uur. Ik lees het je voor en we bespreken na wat het met je doet, waar het je raakt en wat het je vertelt. Vanuit hier worden aandachtspunten zichtbaar.

(Twee gesprekken van 1 uur en een gedicht)

180,-

Persoonlijke visualisatie/meditatie

Deze sessie duurt 1,5 uur. Ik begeleid je met een persoonlijke visualisatie/meditatie die aansluit op de beelden uit jouw gedicht. Ik neem de meditatie/visualisatie ook tegelijk op, zodat je hem altijd en overal terug kunt beluisteren.

In deze visualisatie/meditatie begeleid ik je door de drie fases : vechten tegen jezelf, jezelf toelaten en jezelf in de wereld zetten. Deze meditatie/visualisatie helpt je om van de actieve/denk modus om te schakelen naar de voel/zijn modus. Ook doorloop je je totale proces al één keer door, en kun je beleven wat dat met je doet.

Achteraf bespreken we jouw ervaring, wat je heeft geraakt, wat het je vertelt en welke aandachtspunten er liggen.

(Een gesprek van 1,5 uur en een visualisatie/ meditatie)

135,-

Gesprek

In een gesprek van 1 uur sluit ik aan bij wat ik bij jou zie en voel in het moment. We bekijken wat er aandacht behoeft en hoe jij jouw aandachtspunten kunt vertalen naar de praktijk.

Het is mogelijk om meerdere losse gesprekken te plannen.

(Een gesprek van 1 uur)

90,-

Compleet pakket

Dit pakket bevat de spiegelsessies, en persoonlijke visualisatie/meditatie en 5 losse individuele gesprekken.

Hiermee kun je het hele proces van ontdekken hoe je jezelf afwijst, toelaten van wat je voelt en verlangt en in de richting daarvan gaan leven mee doorlopen.

(8 sessies aan begeleiding met een gedicht en visualisatie/mediatie)

760

Vergoedingen

Ik wil geheel vrij zijn in wat ik aanbied en hoe ik bij jou aansluit. De behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar, daarmee ben ik dus ook vrij in het aantal gesprekken. Je hebt ook geen verwijsbrief nodig. Verder werk ik ook niet met diagnoses, waar een zorgverzekering om vraagt. Ik werk van mens tot mens.

Het kan zijn dat jouw werkgever de gesprekken wil vergoeden. Je kunt dit altijd bespreken met je werkgever. In het geval dat de werkgever betaalt wordt er een tarief van 21% btw berekend op de bovenstaande prijzen.

Contact mogelijkheden

De gesprekken kunnen in mijn praktijk in Den Bosch plaatsvinden. We kunnen ook videobellen of er voor kiezen om te wandelen in de natuur.

Nieuwsgierig of nog vragen?