Ja! Wat goed dat je kiest voor een leven wat weer van jou voelt!

Het e-book verschijnt binnen enkele minuten in je mailbox. (Check ook je spambox )

Wacht nog even want ik heb nog iets voor je....

Je hebt nu het e-book aangevraagd en dat is jouw eerste stap naar toelaten wat je voelt en verlangt ofwel jezelf toelaten. Dit is het beginpunt van jouw verandering naar een leven wat weer van jou voelt. Wil jij daar nu ook echt graag een duurzame verandering in maken en helder krijgen wat jij hierin nodig hebt?

Dan heb ik nog iets extra’s voor je.

Hoe heerlijk zou het zijn als je

Tijdens de Mezelf Zijn Sessie van 45 minuten kijken we samen naar jouw worsteling, verlangens en naar wat jij nu nodig hebt. Er is ruimte voor je vragen en twijfels. In deze sessie ervaar jij wat ik voor jou kan betekenen. Dit kan via beeldbellen of in mijn praktijk in Den Bosch.

Tijdens de Mezelf Zijn Sessie krijg jij:

Voel je nu: Dat lijkt me heerlijk! Maar..

Komt er ook gelijk een rem: Pff dat heb ik toch niet nodig? Stel ik me nu niet aan? Of mijn verhaal zal wel niet passen in wat ze doet? Of als ik er ECHT naar ga kijken dan ga ik me dadelijk helemaal rot voelen en kom ik er niet meer uit?

Ik begrijp je want, ik had hetzelfde. Toen ik op dit punt was waar jij nu staat, had ik ook allerlei redenen om het niet belangrijk te maken en om gewoon door te gaan.

Wat had ik er, nu achteraf gezien, juist graag eerder bij stilgestaan, want dan kan het ook eerder veranderen in de richting die je fijn vindt.

Ik gun het jou dat je je niet laat remmen en weer doorgaat maar dat je nu de tijd en ruimte voor jezelf maakt. Die ervoor zorgt dat jij helder krijgt wat je voelt en wat je nodig hebt, wat jou in staat stelt om jouw leven weer van jou te maken.

Laat de spanning je niet weerhouden om een gesprek in te plannen. Je zit aan niets vast, het is een open gesprek waarin we eerlijk kijken naar wat jij nu nodig hebt.

Kies hieronder jouw dag en jouw tijdstip waarop je wilt beeldbellen óf langs wilt komen:

Deze Mezelf Zijn Sessie is voor jou als jij:

Dit zeggen anderen over mij:

Haar woorden waren meteen raak en ook helend. Iris maakt op een zachte, warme en professionele manier ruimte voor jou en alles wat er in je leeft. Het mag er allemaal zijn, dat schept een band.

Iris is voor mij van zeer grote waarde geweest! Ze weet op een laagdrempelige en gelijkwaardige manier, van mens tot mens, inzicht te geven in je patronen. Ze speelt soepel in op je emotie van het moment. Ik vind haar hier heel creatief en doeltreffend in. Ze is beeldend ook heel sterk.

Iris is een zeer professionele psycholoog met veel mensenkennis, ze kan je snel op je gemak laten voelen en straalt rust en vertrouwen uit. Hierdoor kon ik me vrijer voelen om mijn verhaal met haar te delen.

Hoe gaat het in zijn werk?